RTL sorprendió a todos con un anuncio inesperado sobre Sztárbox

Óriási mérkőzéseket láthattunk a Sztárbox vasárnapi élő adásában. Az estét Földes Eszter és Lola meccse nyitotta meg, ami egy igen kemény, erős küzdelemnek bizonyult. Mind a színésznő, mind az énekes kitartóan végigbunyózta mind a négy menetet, végül a bírók megosztott pontozással Lolát hozták ki győztesnek. Az este Mészáros András és Czutor Zoltán meccsével folytatódott, ami kiütéssel végződött. A Drága örökösök sztárja legyőzte a zenészt, aki akkora ütést kapott, hogy a felesége elsírta magát a szorító mellett.

Az este legnagyobb, egyben a Sztárbox történetének egyik legrövidebb mérkőzését Torghelle Sándor és Shane Tusup produkálta, ugyanis a válogatott focista háromszor küldte padlóra az amerikai edzőt, így aztán a vezetőbíró jobbnak látta beszüntetni a találkozót.

Torghelle Sándort már most sokan a férfi nehézsúly kategória győztesének nevezik, hiszen senki sem számított arra, hogy ilyen keményen fel fogja törölni Shane Tusuppal a padlót. Mi több, a nézők többsége arra szavazott, hogy Hosszú Katinka exe fogja megnyerni a meccset, ehhez képest Torghelle mindössze egyetlen perc alatt lezárta a mérkőzést.

Shane Tusup nem értett egyet a bíró döntésével, annyira megsértődött, hogy még Héder Barnával sem akart szóba állni, némán levonult a szorítóból, és kisétált a ringből. Természetesen Torghelle Sándor és edzője utána még poénkodtak egy kicsit Shane-nel, ugyanis az amerikai edző korábban beszólt a focistának – nagypapának nevezte, holott csupán 6 évvel idősebb nála.

[–>

Váratlan bejelentést tett az RTL

Az élő adás végén a Sztárbox műsorvezetői hatalmas bejelentéseket tettek, ugyanis tudatták, hogy milyen mérkőzéseket láthatunk a következő hétvégén. A férfi középsúlyban Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf és Horváth Tomi énekes fognak összecsapni, a női könnyűsúly kategóriában pedig Sápi Vivi és Dér Heni mérkőzését láthatjuk majd. Az este harmadik meccse pedig a gigászok csatája lesz, hiszen Bárdosi Sándor még korábban kihívta Árpa Attilát, mondván ha ő is szerepelt volna a Sztárbox előző élvadában, akkor sem Árpa Attila, sem Pintér Tenya nem jutott volna el a döntőig sem.

READ  Se ha revelado con quién jugará Vradi en la Copa de Hungría

Bárdosi tehát most bizonyíthat, ő fog ringbe szállni Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban műsorvezetőjével, ám ez még nem minden; ugyanis az RTL bejelentette azt is, hogy szeptember 29-én visszatér a ringbe Kovács Kokó István, ám azt egyelőre nem közölték, hogy milyen formában. Érdemes lesz követni a héten az RTL műsorait, mert valamelyikben be fogják jelenteni, hogy Kokó mit is fog pontosan csinálni a Sztárbox következő adásában.

El fin del mundo bueno: RTL lo ha pagado, y a partir de ahora tendrás que pagarlo caro si quieres ver partidos de la Champions

Leer más…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio