El fin está cerca: Gabor Revitsky reveló la fecha de su muerte

Reviczky Gábor a mai művészvilág egyik királya. Számtalan szerepben kápráztatta már el a közönséget, az általa alakított karakterek mindegyike hiteles és pont azt adja, amit a néző várna: mélységet, humort, érzelmeket. Azonban az idő vasfoga őt sem kímélte: néhány évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak nála. Folyamatosan kezelésekre járt és nem adta fel: ennek eredményeképp jó ideig úgy tűnt, hogy sikerül legyőznie a betegséget. Az utóbbi időben azonban ismét felröppentek a hírek, hogy kórházban látták őt, erről viszont a róla terjedő számtalan pletyka miatt nem szeretett volna bővebben nyilatkozni, egy kórházi dolgozó azonban elárult róla néhány dolgot, melyről ITT írtunk.

Gabor Revitsky ya no recuerda el nombre de su esposa, ya que el legendario actor que padecía cáncer fue sometido a una larga operación.

Leer más…

Reviczky Gábornak egy indiai férfi jósolta meg, a halál időpontját.

Reviczky Gábor hisz a spiritualitásban és abban, hogy a sorsa mindenkinek több ezer évvel ezelőtt megíródott. Így akkor sem zárkózott el, amikor egy indiai férfi pálmalevélből jósolt neki. A hitelességét azzal bizonyította, hogy már az első találkozás alkalmával tudott olyan személyes információkat Reviczky Gáborról, ami felkeltette a színész figyelmét és így érdeklődve hallgatta a jövendölést.

Azt is megosztotta a Sorry! magazin olvasóival, hogy a férfi tudta a gyermekei nevét, pontos születési idejét, valamint a neveket tökéletes magyarsággal ejtette ki.

Korábban egy jóslata már valóra vált, nagy elismerést jósolt Reviczky Gábornak, mely be is teljesült: Törőcsik Mari után ő lett a Nemzet Művésze. Ezután azonban nehezebb téma következett: az indiai férfi megosztotta Reviczkyvel azt is, hogy mikor ér véget az élete. Azt jósolták, hogy 79 éves koráig fog élni, ma pedig már 74 éves, ez alapján alig 5 éve van hátra. Korábban úgy nyilatkozott, hogy elfogadja a sorsát és bár szívesen élne tovább, csak abban az esetben, ha egészséges tud maradni, de egyébként a jóst hitelesnek tartja és nincs oka kételkedni a szavában.

READ  Mundo: Según el secretario de Estado de EE. UU., no hay indicios de que Rusia esté cambiando de rumbo en la guerra en Ucrania

Több mint százmillió forintra vár a rákbeteg Reviczky Gábor, van még esélye megkapni a pénzt? A szakértő válaszolt

El paciente con cáncer Gabor Revitsky está esperando más de cien millones de florines, ¿todavía existe la posibilidad de conseguir el dinero? El experto respondió

Leer más…

Mit kell tudna a pálmalevélből való jóslásról?

A pálmalevél-jóslás, más néven „Nadi Shastra”, egy ősi indiai spirituális gyakorlat, amely az idősebb hindu hagyományokhoz kötődik, és különleges, szent pálmaleveleken alapuló jóslást foglal magában. Ez a gyakorlat India Tamil Nadu államából származik, és egyes források szerint több ezer éves múltra tekint vissza. A Nadi Shastra gyökerei a védikus hagyományokhoz kapcsolódnak, és a pálmalevelek állítólag az ókori szentek, a „risik” (látók vagy bölcsek) által írtak, akik az emberek sorsát előre megjósolták.

A legenda szerint a Nadi Shastrát az ókori bölcsek írták le, akik képesek voltak látni az emberek múltját, jelenét és jövőjét. Ezt a tudást pálmalevelekre fel, amelyek a jövőben segítséget nyújtanak majd azoknak, akiknek szükségük van iránymutatásra. A feljegyzések szerint a legjelentősebb bölcsek között volt Agasthya, Brighu és Vishvamitra, akik ezeket a leveleket írták.

Borzalmas jóslatok Magyarországról, Nostradamus külön könyvet szentelt a magyaroknak?

Terribles predicciones sobre Hungría. ¿Nostradamus dedicó un libro especial a los húngaros?

Leer más…

A Nadi Shastra a hindu filozófiához és a karma törvényeihez kapcsolódik, miszerint az emberek sorsát előre meghatározott események láncolata alkotja, ami a múltbeli tetteik, gondolataik és szándékaik szándéknak. Ezt a gyakorlatot a templomokban és szent helyeken tartották fentokon keresztül, és pálmalevél-könyvtárak jöttek létre a régi írások évszázados megőrzésére. Az egyik legismertebb pálmalevél-archívum Tamil Naduban található, és állítólag rengeteg ember sorsát tartalmazza.

A pálmalevél-jóslás alapja, hogy egy adott személy sorsának és életútjának részleteit tartalmazó levelet megtalálják a hatalmas archívumokban. A folyamat a kereső személy hüvelykujjlenyomatával kezdődik, amely alapján a „nadi olvasó” (a pálmalevél-jóslás mestere) megkeresi a megfelelő pálmalevelet az illető számára.

Miután megtalálták a megfelelő levelet, az olvasó elkezdi felolvasni a levelek tartalmát. Ezek a levelek nemcsak a jövő eseményeit tartalmazzák, hanem az egyén múltjáról, jelenéről és az életének legfontosabb eseményeiről. A pálmalevelek szerkezetileg olyan módon íródtak, hogy a jóslás során kérdésekkel és válaszokkal folytatott párbeszéd alakuljon ki az olvasó és az érdeklődő között.

READ  Se ha encontrado un texto secreto en la Biblia. El capítulo perdido hace mucho tiempo contiene una frase asombrosa que podría cambiar todo lo que hemos creído hasta ahora.

A pálmalevél-jóslás folyamata több szakaszból áll:

Az elsődleges beazonosítás: Az egyén ujjlenyomatát hasznosítja a pálmalevelek megfelelő csoportjának kezeléséhez.

Kérdések sorozata: Az olvasó több kérdést tesz fel a jósoltatónak, és a válaszok alapján szűkíti a keresést, amíg nem találja meg az egyénhez tartozó konkrét levelet.

A jóslás: A pálmalevél tartalmát felolvassák, az egyén múltja, jelene és jövője meződik. A levelek gyakran tartalmaznak előrejelzéseket az élettel kapcsolatos különféle területekről, mint a házasság, egészség, pénzügyek és spirituális fejlődés.

A pálmalevél-jóslás hívői szerint az eljárás pontos és személyre szabott nyújtása az egyén életéről. Sokak számára spirituális élmény és életvezetési iránymutatás, amely segít nekik jobban megérteni az életük célját és a jövőjüket.

Azonban kritikusok is vannak, akik szkeptikusak a módszer hitelességét. Az egyik fő kritika az, hogy az olvasások során feltett kérdések révén a jóslat gyakran homályos és általános válaszokat ad, amelyek szinte minden egyénre alkalmask. vannak olyan aggodalmak is, hogy a pálmalevelek hitelessége és az archívumok állapota az évszázadok során károsodhatott, ami kérdésessé teszi a levelek eredeti tartalmát.

A Nadi Shastra, bár ősi gyakorlat, a mai napig népszerű mind Indiában, mind a világ más részein. A globalizáció hatására egyre nyugati látogató is érdeklődik a pálilevél-jóslás iránt. Manapság már lehetőség van online konzultációra is, ahol az ujjlenyomatokat digitálisan elemzik, és a jóslást távolról történtek el.

A pálmalevél-jóslás története és módszerei részletesen dokumentálva vannak különböző hindu szentírásokban és spirituális könyvekben. A Tamil Nadu-i archívumokat és a gyakorlatot az indiai kulturális örökség részének tekintik, és több kutató és történész is foglalkozik ezzel a témával. A kritikai értékeléseket és szkeptikus megközelítéseket elsősorban a modern pszichológia és vallástudományi kutatók tárgyalják, akik megkérdőjelezik az olvasások szubjektivitását és a feltett kérdések manipulációját.

A lenti videóból még többet megtudhatsz a titokzatos módszerről:

READ  Índice - Bifold - Un escorpión que se arrastra de una fresa con descuento comprada en una tienda húngara

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio