Prohibido abrir la pirámide, se reveló el horror que estaba encerrado en su interior

Kevesen tudják, hogy Kínában is vannak hatalmas piramisok, méghozzá Hszian város mellett, ahol több sír is megtalálható. Korábban egy pilóta szúrta ki ezeket a gigantikus építményeket, amelyek sírként funkcionálnak a mai napig. Hszian legnagyobb piramisa pedig az első kínai császárhoz kapcsolódik, Csin Si Huang-tihez kapcsolódik, ám a tudósok nem nyitják még ki az építményt, amelyben elképesztő gazdagság lehet.

El temible faraón egipcio ha cobrado vida con alta tecnología. Así era el gobernante hace 3.500 años en la tierra de las pirámides.

Leer más…

Komoly veszély fenyeget.

Nem merik kinyitni a sírt.

A császárról köztudott, hogy az örök életet kereste, nem akart meghalni, épp ezért kerete az életelíxirt is, amellyel meghosszabbíthatta volna az életét. Számtalan történet is kapcsolódik ehhez, hogy a császár keresi az örök életet, több történet szertin tlegendás helyeket keresett fel, amelyekről azt hallotta, hogy közük lehet az örök élethez. A feltételezések szerint a császár halált is épp az okozta, hogy kereste az örök életet, és higanytartalmú italokat fogyasztott.

A császárt olyan helyre temették, a piramis belsejébe, ahol paloták másolatai, mesés gazdasgság lehet, ám a leírások szerint komoly csapdák is rejtőznek ott, sőt, rendkívül magas a higanytartalma is, amely bizony mérgező. Higanyt találtak a sír mellett megtalált agyaghadsereg katonáiban is.

Komoly problémát okozhat tehát a higanymérgezés, de a friss hírek szerint a jövőben, az elkövetkező száz évben szeretnék megnézni, hogy mi van a sírban. De mégis, mi az igazság az agyaghadsereggel kapcsolatban? Korábban Magyarósi Csaba is járt a helyszínen, ahol megnézhette az ókori világ egyik csodáját:

[–>

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio