Tenemos al personaje más detestable del chef: Gabor Krausz, un concursante que atrajo a todos y fue captado por la cámara.

Tovább dübörög a Séfek séfe válogatója: már jó néhány szereplő kapott séfkabátot és azt hihetnénk, hogy ezek a versenyzők már megnyugodtak. Ők egy hátsó teremből figyelhették azokat a szakácsokat, akik még a bejutásért küzdöttek. Hiába halad előre a műsor, a nézők véleménye nem akar változni erről az évadról és egy idő után a séfeknek is be kellett látniuk: ennyire ellenszenves és rosszindulatú szereplőket keresve se találhattak volna.

A nézői vélemény egyértelmű: megnevezték a legellenszenvesebb szereplőt.

Gabor Krausz es duramente reprendido por sus compañeros del jurado, pero los concursantes tampoco se libran de la reputación del chef estrella.

Leer más…

A Séfe séfe tegnapi adásában nem egyszerű feladatot kaptak a versenyzők: egy egész kacsát kellett szétbontani, ebből pedig egy főételt készíteni, két körettel, melyből az egyik egy hordóburgonya.

A már beválogatott versenyzők, akik rendelkeznek séfkabáttal, nyomon követhetik a konyhában történteket és mintha elfelejtették volna, hogy az is forgatási terület: kiengedték magukból az igazi énjüket.

Ebben az egyik versenyző különösen brillírozott: Eszter minden létező mozzanatot bírált a konyhában és azt is elmondta, hogy az, aki egyáltalán nem közéjük való.

[–>

Mivel a Séfek séfe a TV2 egyik legnépszerűbb műsora, így számtalan platformon utána lehet olvasni a nézői véleményeknek, ami Eszter tekintetébe bizony egyöntetű: senki nem érti, hogyan kaphatott ennyire hamar séfkabátot, az pedig még nagyobb rejtély a tévénézőknek, hogy mit láthatott meg benne Krausz Gábor.

Tény és való, hogy ennyi negatív tulajdonság nehezen fér meg egy emberben: végtelenül ellenszenves, okoskodó, pökhendi, lekezelő és bár rengeteget láthatjuk a képernyőn, azt még nem sikerült megtalálni, hogy mégis mire fel ennyire büszke és beképzelt.

Az éles verseny még el sem kezdődött, ám a nézők máris annak drukkolnak, hogy Eszter minél hamarabb hagyja el a konyhát: az a vélemény sem volt ritka, hogy inkább nem nézik a műsort, ha ő sokáig szerepel benne.

READ  No apreté el gatillo y no levantaré mi arma sobre nadie

Bár több tévéműsorban láttunk már olyan csodát, hogy fordult egy-egy szereplő általános megítélése, itt erre nagyon kevés esélyt látni. Viszont, hogy mentsük kicsit a helyzetet, sajnos tényleg nagyon alacsony színvonalon mozog a többi versenyző egymáshoz való hozzáállása is. Szemtől szembe konfrontálódnak, nem ritka a káromkodás és a másik ledegradálása sem, nagyon régen láthattunk már olyan műsort, ahol ennyire nyíltan megszégyenítik egymást az emberek.

A csapatmunkának egyelőre nyoma sincs és már most mindenki megfojtaná a másikat egy kanál vízbe, szóval kíváncsian várják a nézők a bizonyos híres magyar mondás megvalósulását, miszerint innen szép nyerni.

A színfalak mögött játszódó műsorból egy jelenetet ide kattintva nézhettek meg:

[–>

Igazi híresség sétált be a Séfek séfe műsorába: nem ismerte fel a zsűri, döbbeneteset alkotott a konyhában

Una verdadera celebridad entró en el programa Chef Séfek: los jueces no lo reconocieron, creó algo sorprendente en la cocina

Leer más…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio